• darkblurbg
  Apers Industrial Services
  COMPACTKRAAN VERHUUR
  (DE-)MONTAGE TECHNISCHE INSTALLATIES
  MACHINE VERHUIZINGEN

Specialist in (inpandig)hijsen

Apers Industrial services verhuurt compactkranen/minihijskranen, deze hijskranen zijn de ideale oplossing voor hijswerkzaamheden op moeilijk bereikbare locaties en inpandig hijswerk...

Wij beschikken over een Hoeflon C6 minihijskraan, een all-round minihijskraan met een hoge hijscapaciteit en een maximale hijshoogte van 17 meter met jib. Is de capaciteit van onze C6 niet toereikend, dan hebben we nog de grotere Hoeflon C10 in ons verhuur programma. Deze kraan heeft een maximale hijshoogte van 22 meter met jib en heeft een maximale hijscapaciteit van 4000 kg.

Wij tanken met onze minihijskraan Shell GTL Fuel, een vloeibare brandstof gemaakt van aardgas. Shell GTL Fuel verbrandt schoner dan conventionele diesel uit aardolie en produceert daardoor minder lokale uitstoot en ook minder zichtbare zwarte rook (fijnstof). 

Door de compacte transport afmetingen (slechts 80cm breed) passen beide compactkranen/minihijskranen door vrijwel iedere deur. Dat maakt de machines bijzonder geschikt voor inpandige hijswerkzaamheden. Bij binnengebruik werkt de Hoeflon C6 op een 230V aansluiting, de zwaardere Hoeflon C10, werkt op krachtstroom.

Eventueel kunnen wij het ballast van de kraan verwijderen om het eigen gewicht te verlagen, zo is het ook mogelijk op een verdiepingsvloer te werken. Wanneer de minihijskraan bijvoorbeeld op een verdiepingsvloer gehesen moet worden door een mobiele kraan of autolaadkraan, dan verzorgen wij dit uiteraard ook voor u. 

Onze kranen zijn uitermate geschikt voor het hijsen van glas en onderdelen voor bijvoorbeeld revisie van een productielijn. Maar bijvoorbeeld ook voor het hijsen van staalconstructies, prefab betontrappen, houtconstructies en kunstwerken. Eigenlijk is vrijwel alles mogelijk mits het niet te hoog en te zwaar is.

Hoewel het voor dit type kranen niet wettelijk noodzakelijk is, beschikt onze 'meewerkende!' machinist over het ‘TCVT hijsbewijs machinist mobiele kraan’. Daarnaast is hij in het bezit van certificaten zoals VCA-VOL, Meewerkend Voorman SEVT en Werken langs het spoor. Hierdoor bent u verzekerd van vakkundige bediening. Uiteraard zijn de kranen en hijsgereedschappen gekeurd en zijn certificaten aanwezig op het werkadres.

Wanneer u bij Apers Industrial services de minihijskraan huurt, heeft u tevens een volledig ingerichte materieelbus op uw werk. In onze materieelbus is altijd ruim voldoende hijsgereedschap aanwezig om vrijwel elke klus snel en vakkundig uit te voeren. Daarnaast beschikken wij standaard ook over o.a. kunststof rijplaten, kettingtakels, hondjes, tankrollen, dommekrachten, teenvijzels, hand- en electrisch gereedschap en een pompwagen. Tegen een kleine meerprijs kunnen wij ook de handige Hoeflon TC1 transportcarrier en Hoeflon vacuumzuiger inzetten.

Met onze minihijskranen (met radiografische bediening) werken we op de millimeter nauwkeurig, wij zijn dan ook gespecialiseerd in o.a. de volgende werkzaamheden;

 • Hijsen en verplaatsen van kostbare kunstwerken.
 • Hijsen en intern transporteren van schakel/regelkasten.
 • Intern transporteren van warmtewisselaars.
 • Hijsen en plaatsen van glas, zowel binnen als buiten beglazing, op moeilijk bereikbare locaties.
 • Hijsen en monteren/demonteren van stalen trappen en prefab betontrappen in renovatie panden.
 • Hijsen van natuursteen, bijvoorbeeld op begraafplaats.
 • Hijsen en intern transporteren van zware bomen, planten en plantenbakken in kantoren, scholen of winkelcentra.
 • Hijsen en intern transporteren van stalen balken in een bestaand gebouw.
 • Hijsen van lichtmasten op sportvelden of op bijvoorbeeld een parkeerdek.
 • Hijsen en intern transporteren van elektromotoren of pompen in technische ruimtes.
 • Hijsen en intern transporteren van transportbanden.
 • Hijsen van vliegtuig onderdelen in een hangaar.
 • Hijsen en (de-)monteren van inpandige staalconstructies.
 • Hijsen van onderdelen in attractie parken.
 • Hijsen en intern transporteren van porseleinen isolatoren in hoogspanningsstations.
 • Hijsen en intern transporteren van luchtbehandelingskasten.
 • Intern transporteren en kantelen van buffervaten.

In alle gevallen werken wij uiterst secuur en behandelen wij elke last met zorg. Uiteraard voorkomen wij ook schade aan de ondergrond en gebouwen waarin wij onze hijswerkzaamheden uitvoeren. Soms is het gebruik van kunststof rijplaten voldoende. Echter bij hijswerkzaamheden in gebouwen of op daken zullen wij, wanneer de maximale vloer/dak belasting onvoldoende is, in overleg met een constructeur desnoods gebruik maken van dragline schotten of stalen hulpconstructies om onze minihijskraan veilig te kunnen stempelen. Veilig werken staat daarbij altijd centraal. Mocht er onverhoopt toch schade ontstaan dan zijn wij daarvoor vanzelfsprekend verzekerd. Bij Apers Industrial services is in tegenstelling tot veel andere verhuurbedrijven ook de hijslast standaard mee verzekerd.

Niets is ons te gek en wij gaan geen uitdaging uit de weg!

Benieuwd naar de mogelijkheden en wenst u vrijblijvend een offerte te ontvangen? Neem dan contact op met Erwin Apers, telefoon 06-10463004 of e-mail erwin@apers-industrial.nl .

 

Contact opnemen

Telefoon 070 - 369 64 51  

Mobiel 06 - 10 46 3004 

E-mail info@apers-industrial.nl