• darkblurbg
    MINIHIJSKRAAN VERHUUR
    MONTAGE EN DEMONTAGE WERKZAAMHEDEN
    MACHINE VERHUIZINGEN

Apers Industrial equipment verkoopt en verhuurt de Zonzini Domino Automatic.

De Domino Automatic is een elektrische traploper, ook wel trapklimmer genoemd, met een automatisch programma voor het begin en einde van de trap. Hiermee worden onveilige situaties tot een minimum beperkt. Door de rupsbanden heeft de traploper altijd grip op 2 of 3 traptreden en 'loopt' vloeiend naar boven of beneden. Dat in tegenstelling tot de traditionele traplopers waarbij bij elke 'stap' de traploper in balans gehouden moet worden. De Domino Automatic maakt het mogelijk om producten tot 400 kg veilig en gemakkelijk via de trap op verdiepingsvloeren te krijgen. Ideaal voor het verplaatsen van bijvoorbeeld; brandkasten, kleine kluizen, lift motoren, elektro motoren, pompen, warmtepompen, fitness apparatuur, schakelkasten, printers, kopieermachines en vendingmachines.

Dankzij de automatische functie voor het begin en einde van elke trap kost het weinig kracht en moeite om de traploper in balans te houden. De onafhankelijke rupsbanden met dubbele elektro motor garanderen maximale manoeuvreerbaarheid zelfs op krappe trappen. Ook dit is uniek, er bestaan immers wel meer traplopers met rupsbanden, maar deze kunnen geen bochten maken. De Domino Automatic kan dat wel... Veiliger en gemakkelijker dan ooit!

De Zonzini Domino Automatic is te koop vanaf € 6.500,00 exclusief BTW. Hij is leverbaar met een capaciteit van 160 kg, 300 kg en 400 kg. Daarnaast zijn er ook een aantal accessoires beschikbaar om de traploper nog breder inzetbaar te maken.

Voor een vrijblijvende offerte of demonstratie bij u op locatie belt u met Erwin Apers, Telefoon +31 (0) 6 10 46 3004 of mail naar erwin@apers-industrial.nl  |  Download hier onze folder.

Liever huren? Dat kan uiteraard ook, met of zonder bediening. Apers Industrial services is gespecialiseerd in het intern transporteren van allerlei zware producten zoals warmtepompen, boilers, elektro motoren, lift motoren, fitness apparatuur, kluizen, brandkasten, schakelkasten, regelkasten, printers, kopieermachines en airco's. Niets is te gek en voor elke uitdaging hebben wij een passende oplossing.

Of vul onderstaand formulier in, u ontvangt geheel vrijblijvend de folder en offerte in uw mailbox. Heeft u specifieke vragen of wilt u een afspraak maken voor een demonstratie (bij ons of bij u op locatie), geef dat dan alstublieft aan bij 'vraag'.