• darkblurbg
    MINIHIJSKRAAN VERHUUR
    MONTAGE EN DEMONTAGE WERKZAAMHEDEN
    MACHINE VERHUIZINGEN

Glas montage, een vak apart.

Het hijsen van glas met behulp van een (mini) hijskraan is één van onze specialiteiten. Wij doen dit vrijwel dagelijks en plaatsen uw glas uiterst secuur en tot op de millimeter nauwkeurig.

Uw probleem is onze uitdaging!

U bent bij Apers Minihijskraan verhuur ook aan het juiste adres voor montage van zware of grote ruiten. Wij zijn specialist in glasmontage van zwaar glas en op lastige plekken.

Bespaar tijd, mankracht en werk bovendien veel veiliger. Wij plaatsen met onze minihijskraan of glaslift met gemak ruiten tot wel 1000 kg. Ook wanneer de ruit van binnenuit geplaatst moet worden is dit in de meeste gevallen prima mogelijk met onze minihijskraan, zelfs wanneer de kraan gewoon buiten staat. Meer dan 2 glaszetters zijn er meestal niet nodig om op deze wijze de zwaarste en lastigste ruiten te monteren, onze ervaren machinist zal uw medewerkers waar nodig ook graag een handje helpen.

Door de volledig elektrische aandrijving zijn onze kranen uitermate geschikt voor inpandige werkzaamheden, zoals in winkelcentra, scholen, ziekenhuizen, musea en kantoren. Maar ook buiten zijn er voordelen. Het belangrijkste pluspunt is waarschijnlijk wel dat de kraan door zijn compacte afmetingen gewoon op de stoep of in een parkeervak kan staan. Hierdoor is de aanvraag van een vergunning meestal niet noodzakelijk, dat in tegenstelling tot een grote hijskraan of autolaadkraan.

Met onze radiografisch bediende minihijskraan plaatsen wij vrijwel al uw ruiten met uiterste precisie tot op de millimeter nauwkeurig.

Wij streven altijd naar 100% breukvrij monteren van al uw glas, hoe lastig de situatie ook is.

Naast de minihijskraan heeft u standaard en zonder meerkosten de beschikking over een meewerkend machinist, glaskar en glaszuiger tot 500 kg. Op bestelling en tegen een kleine meerpijs, huurt u in combinatie met een minihijskraan ook onze handige transportcarrier, waarmee wij met gemak volle glasbokken kunnen verplaatsen.

Lukt het in uitzonderlijke gevallen toch niet met onze minihijskraan of glasrobot, ook dan weten wij raad! Ook montageklussen met behulp van een telescoopkraan, mobiele torenkraan of autolaadkraan verzorgen wij graag voor u. Onze eigen ervaren monteurs begeleiden het glas vanuit bijvoorbeeld een hoogwerker tot op de juiste plek en monteren desgewenst ook de glaslatten. Wij regelen het van A tot Z, inclusief transport van het glas, vergunning, de hijskraan en hoogwerker.

Informeer naar onze scherpe tarieven en laat u overtuigen dat het huren van een glaslift of minihijskraan helemaal niet zo duur is. Sterker nog als u uitrekent wat u bespaart aan eigen personeelskosten en ziekteverzuim als gevolg van te zwaar tillen is het zelfs goedkoper! U huurt namelijk al een glaslift of minihijskraan met machinist vanaf € 75,00 per uur (exclusief BTW).

Voor een vrijblijvende offerte aanvraag kunt u gebruik maken van onderstaand contactformulier.

 

Contact opnemen

Telefoon 070 - 369 64 51  

Mobiel 06 - 10 46 3004 

E-mail info@apers-industrial.nl

Gebogen ruit (inclusief zuiger 900kg) wisselen op daktuin met onze Hoeflon C10.

Ruit wisselen met onze Hoeflon C6 minihijskraan.

Glas wisselen in dakkap met inzet van onze Hoeflon C10

De handige transportcarrier in actie.

Inpandig glas plaatsen met Hoeflon C1

Glas montage met minihijskraan Hoeflon C1, de C1 kan rijden met het glas in de zuiger.

Glas monteren met minihijskraan en vacuümzuiger.

Glas montage met minihijskraan Hoeflon C6 op dak winkelcentrum.

Breukruit wisselen met minihijskraan en hoogwerker.

Kantelbaar frame op transportcarrier. Glas tot 400kg gemakkelijk transporteren door poort of over onverhard terrein.

Binnen beglazing wisselen met minihijskraan en glaszuiger.

Glasmontage (307kg) met glasrobot. Glas aanvoeren met minihijskraan naar 4e etage en binnen plaatsen met glasrobot.