• darkblurbg
    Apers Industrial Services
    COMPACTKRAAN VERHUUR
    (DE-)MONTAGE TECHNISCHE INSTALLATIES
    MACHINE VERHUIZINGEN

Montage werkzaamheden

Naast het hijsen en intern transporteren van de zware componenten kunnen wij uw technische installatie, staalconstructie en prefab beton constructie ook monteren of juist demonteren...

Apers Industrial services kan voor u vrijwel alle montage werkzaamheden uitvoeren. Hierbij kunt u denken aan het monteren en demonteren van technische installaties, zoals luchtbehandelingskasten, cv istallaties, warmtepompen, koelmachines, schakelkasten, telecom apparatuur, lopende banden en zelfs roltrappen. Maar ook voor het monteren of demonteren van staalconstructies, prefab betontrappen en het plaatsen van glas bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast assisteren wij u bij onderhoudswerkzaamheden wanneer er bijvoorbeeld een zware motor, pomp, afsluiter of ventilator gewisseld moet worden.

Wij zijn met name gespecialiseerd in ‘lastige’ montage klussen, zoals zwaar inpandig werk op lastig te bereiken of krappe locaties. Ook als het werk niet op de standaard manier met bijvoorbeeld een hijskraan of onze minihijskraan uitgevoerd kan worden weten wij een oplossing. Niets is te gek en wij gaan geen uitdaging uit de weg!

Wij beschikken over een grote diversiteit aan technische hulpmiddelen zoals kettingtakels, vijzels, hijs- en hydraulische portalen, hondjes, tankrollensets, pompwagens, stapelaars, compactkranen en heftrucks.

Desgewenst kunnen wij ook het transport over de weg of een hijskraan voor u regelen zodat u slechts één partij in hoeft te huren voor hijsen, transporteren en monteren.

Contact opnemen

Telefoon 070 - 369 64 51  

Mobiel 06 - 10 46 3004 

E-mail info@apers-industrial.nl