• darkblurbg
    MINIHIJSKRAAN VERHUUR
    MONTAGE EN DEMONTAGE WERKZAAMHEDEN
    MACHINE VERHUIZINGEN

Montage werkzaamheden

Specialist in het hijsen en plaatsen / stellen van prefab beton trappen...

Apers Industrial services kan voor u vrijwel alle montage werkzaamheden uitvoeren. Hierbij kunt u denken aan het monteren en demonteren van technische installaties, zoals luchtbehandelingskasten, cv istallaties, warmtepompen, koelmachines, schakelkasten, telecom apparatuur, lopende banden en zelfs roltrappen. Maar ook voor het monteren of demonteren van staalconstructies, prefab betontrappen en het plaatsen van glas bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast assisteren wij u bij onderhoudswerkzaamheden wanneer er bijvoorbeeld een zware motor, pomp, afsluiter of ventilator gewisseld moet worden.

Wij zijn met name gespecialiseerd in ‘lastige’ montage klussen, zoals zwaar inpandig werk op lastig te bereiken of krappe locaties. Ook als het werk niet op de standaard manier met bijvoorbeeld een hijskraan of onze minihijskraan uitgevoerd kan worden weten wij een oplossing. Niets is te gek en wij gaan geen uitdaging uit de weg!

Wij beschikken over een grote diversiteit aan technische hulpmiddelen zoals kettingtakels, vijzels, hijs- en hydraulische portalen, hondjes, tankrollensets, pompwagens, stapelaars, minihijskranen / compactkranen, JMG kranen en heftrucks.

Desgewenst kunnen wij ook het transport over de weg of een hijskraan voor u regelen zodat u slechts één partij in hoeft te huren voor hijsen, transporteren en monteren.

Inpandig prefab beton trappen monteren met 16 tons JMG Kraan

Inpandig prefab beton trappen monteren met 16 tons JMG Kraan

Ook met weinig ruimte weten wij raad! Inpandige montage van prefab beton met 16 ton JMG en Hoeflon C30e compactkraan

Contact opnemen

Telefoon 070 - 369 64 51  

Mobiel 06 - 10 46 3004 

E-mail info@apers-industrial.nl