• darkblurbg
    VERKOOP - VERHUUR - SERVICE
    & MACHINE VERHUIZINGEN

Apers verkoopt en verhuurt de unieke elektrische trappenklimmers van Zonzini. De trappenklimmer ofwel traplopers zijn leverbaar in diverse uitvoeringen van 160 kg, 300 kg en 400 kg. Speciaal voor het vervoeren van personen in een rolstoel hebben wij de Domino People beschikbaar.

Dankzij de automatische functie voor het begin en einde van elke trap kost het weinig kracht en moeite om de traploper in balans te houden. De onafhankelijke rupsbanden met dubbele elektro motor garanderen maximale manoeuvreerbaarheid zelfs op krappe trappen. Ook dit is uniek, er bestaan immers wel meer traplopers met rupsbanden, maar deze kunnen geen bochten maken. De traplopers van Zonzini kunnen dat wel... Veiliger en gemakkelijker dan ooit!

 

Zonzini Domino Automatic (160kg, 300kg en 400kg uitvoering)

De Domino Automatic is een elektrische traploper, ook wel trapklimmer genoemd, met een automatisch programma voor het begin en einde van de trap. Hiermee worden onveilige situaties tot een minimum beperkt. Door de rupsbanden heeft de traploper altijd grip op 2 of 3 traptreden en 'loopt' vloeiend naar boven of beneden. Dat in tegenstelling tot de traditionele traplopers waarbij bij elke 'stap' de traploper in balans gehouden moet worden. De Domino Automatic maakt het mogelijk om producten tot 400 kg veilig en gemakkelijk via de trap op verdiepingsvloeren te krijgen. Ideaal voor het verplaatsen van bijvoorbeeld; brandkasten, kleine kluizen, lift motoren, elektro motoren, pompen, warmtepompen, fitness apparatuur, schakelkasten, printers, kopieermachines en vendingmachines.

De Zonzini Domino Automatic is te koop vanaf € 6.800,00 exclusief BTW. Hij is leverbaar met een capaciteit van 160 kg, 300 kg en 400 kg. Daarnaast zijn er ook een groot aantal accessoires beschikbaar om de traploper nog breder inzetbaar te maken.

Download hier de folder van de Zonzini Domino Automatic

 

Zonzini Skipper (160kg, 300kg en 400kg uitvoering)

De Skipper is het nieuwste model in het programma van Zonzini. Hij heeft dezelfde unieke eigenschappen als de Domino Automatic. Alleen is de Skipper uitgevoerd als steekwagen en is daardoor meer geschikt voor het vervoer van langwerpige goederen. Door de speciale accessoire is de Skipper de ideale oplossing om bijvoorbeeld bureaubladen, zware aanrechtbladen, deuren en glasplaten te transporteren. Net als de Domino Automatic is de Skipper leverbaar in een 160 kg, 300 kg en 400 kg uitvoering en is het ook mogelijk om trappen te klimmen met een draai erin. 

Download hier de folder van de Zonzini Skipper

 

 

Voor een vrijblijvende offerte of demonstratie bij u op locatie belt u met Erwin Apers, Telefoon 085 - 06 06 285 of mail naar erwin@minihijskraanhuren.nuOf maak gebruik van onderstaand reactieformulier.

Liever huren? Dat kan uiteraard ook, met vakkundige bediening. Apers is gespecialiseerd in het intern transporteren, ofwel inhuizen, van allerlei zware producten zoals warmtepompen, boilers, elektro motoren, lift motoren, fitness apparatuur, kluizen, brandkasten, schakelkasten, regelkasten, printers, kopieermachines en airco's. Niets is te gek en voor elke uitdaging hebben wij een passende oplossing.

In samenwerking met onze lease partners is het ook mogelijk de elektrische traploper te leasen. Neem hiervoor contact met ons op voor een passende aanbieding.