• darkblurbg
    VERKOOP - VERHUUR - SERVICE
    & MACHINE VERHUIZINGEN

Apers Industrial equipment verkoopt en verhuurt de unieke elektrische trappenklimmers van Zonzini. De trappenklimmer ofwel traplopers zijn leverbaar in diverse uitvoeringen van 160 kg, 300 kg en 400 kg. Speciaal voor het vervoeren van personen in een rolstoel hebben wij de Domino People beschikbaar.

Dankzij de automatische functie voor het begin en einde van elke trap kost het weinig kracht en moeite om de traploper in balans te houden. De onafhankelijke rupsbanden met dubbele elektro motor garanderen maximale manoeuvreerbaarheid zelfs op krappe trappen. Ook dit is uniek, er bestaan immers wel meer traplopers met rupsbanden, maar deze kunnen geen bochten maken. De traplopers van Zonzini kunnen dat wel... Veiliger en gemakkelijker dan ooit!

 

Zonzini Domino Automatic (160kg, 300kg en 400kg uitvoering)

De Domino Automatic is een elektrische traploper, ook wel trapklimmer genoemd, met een automatisch programma voor het begin en einde van de trap. Hiermee worden onveilige situaties tot een minimum beperkt. Door de rupsbanden heeft de traploper altijd grip op 2 of 3 traptreden en 'loopt' vloeiend naar boven of beneden. Dat in tegenstelling tot de traditionele traplopers waarbij bij elke 'stap' de traploper in balans gehouden moet worden. De Domino Automatic maakt het mogelijk om producten tot 400 kg veilig en gemakkelijk via de trap op verdiepingsvloeren te krijgen. Ideaal voor het verplaatsen van bijvoorbeeld; brandkasten, kleine kluizen, lift motoren, elektro motoren, pompen, warmtepompen, fitness apparatuur, schakelkasten, printers, kopieermachines en vendingmachines.

De Zonzini Domino Automatic is te koop vanaf € 6.800,00 exclusief BTW. Hij is leverbaar met een capaciteit van 160 kg, 300 kg en 400 kg. Daarnaast zijn er ook een groot aantal accessoires beschikbaar om de traploper nog breder inzetbaar te maken.

Download hier de folder van de Zonzini Domino Automatic

 

Zonzini Skipper (160kg, 300kg en 400kg uitvoering)

De Skipper is het nieuwste model in het programma van Zonzini. Hij heeft dezelfde unieke eigenschappen als de Domino Automatic. Alleen is de Skipper uitgevoerd als steekwagen en is daardoor meer geschikt voor het vervoer van langwerpige goederen. Door de speciale accessoire is de Skipper de ideale oplossing om bijvoorbeeld bureaubladen, zware aanrechtbladen, deuren en glasplaten te transporteren. Net als de Domino Automatic is de Skipper leverbaar in een 160 kg, 300 kg en 400 kg uitvoering en is het ook mogelijk om trappen te klimmen met een draai erin. 

Download hier de folder van de Zonzini Skipper

 

Zonzini Domino People en People Slim

Voor het verplaatsen van personen in een rolstoel heeft Zonzini de Domino People ontwikkelt. Dit is een speciaal ontwikkelt rolstoelplatform trapklimmer, trappen worden toegankelijk voor rolstoelen zonder permanente aanpassingen, dus inzetbaar als tijdelijke rolstoellift zonder noodzaak tot bouwkundige aanpassingen.

De Domino People Slim heeft een maximale capaciteit van 160kg en is geschikt voor standaard rolstoelen. Terwijl de Domino People ook geschikt is voor elektrisch aandreven rolstoelen en heeft dan ook een maximale capaciteit van 400kg. Beide uitvoeringen maken het mogelijk om zonder tillen personen in een rolstoel gemakkelijk een trap op of af te brengen zonder dat men de rolstoel hoeft te verlaten of over moet stappen op een stoeltje van bijvoorbeeld een traplift. Omdat de Domino People accu aangedreven is werkt deze ook bij stroomuitval.

De Domino People is dan ook een ideale oplossing op locaties waarbij het incidenteel voor komt dat mindervaliden de trap op of af moeten in hun rolstoel. Geschikt voor zowel binnen als buiten trappen. Bijvoorbeeld in geval van storing of renovatie van de lift of in geval van evacuatie waarbij het gebruik van de lift niet toegestaan is.

Omdat bij het vervoer van personen veiligheid natuurlijk nog belangrijker is dan bij het vervoer van goederen geven wij bij aanschaf van de Domino People altijd een uitgebreide training om uw medewerkers vertrouwd te maken met het gebruik van de trappenklimmer.

In geval van calamiteiten of inzet tijdens bijvoorbeeld lift onderhoud bieden wij ook een unieke huurservice inclusief vakkundige bediening. Wij kunnen gedurende uw project een Zonzini Domino People 400 kg inzetten inclusief een bedieningsman en begeleider om zo het veilig verplaatsen van personen in rolstoelen (ook elektrisch aangedreven rolstoelen) over de trap te kunnen garanderen. De bedieningsman concentreert zich volledig op de bediening van de trappenklimmer, terwijl de begeleider de persoon in de rolstoel gerust kan stellen en assisteert bij het klimmen of dalen. Hierdoor is de veiligheid optimaal gegarandeerd en het geeft bovendien de persoon in de rolstoel extra vertrouwen.

Interesse in huren van de rolstoel trappenklimmer met bediening? Informeer naar de mogelijkheden en kosten bij Erwin Apers via 085 - 06 06 285 of mail naar erwin@minihijskraanhuren.nu

Download hier de folder van de Domino People en de Domino People Slim.

 

 

Slimmer tillen met de Tiller®-Hefmobiel. 

De elektrische hefmobiel van Tiller® neemt je al je tilwerk uit handen. 

Met de hefmobiel van Tiller® kost tillen geen spierkracht meer. Dingen die je normaal niet zou kunnen of mogen optillen, hef je met dit unieke tilhulpmiddel zonder moeite van hun plek. Met één druk op de knop. Dat scheelt tijd en energie. Technische snufjes zoals de elektrische tilfunctie en de automatische rem maken hem uniek in zijn soort en anders dan andere tilhulpmiddelen. De hefmobiel kan zelfs zichzelf optillen met behulp van de steekschep.

De hefmobiel is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen met een capaciteit tot wel 160kg en met diverse accessoires waardoor er voor vrijwel elke branche een oplossing beschikbaar is. De standaard uitvoering is net als een steekwagen uitgevoerd met een steekschep. Wisselen van accessoires is kinderspel en in een handomdraai maak je de hefmobiel geschikt voor bijvoorbeeld het plaatsen van glas of het tillen en stapelen van witgoed.

 

 

 

Voor een vrijblijvende offerte of demonstratie bij u op locatie belt u met Erwin Apers, Telefoon 085 - 06 06 285 of mail naar erwin@minihijskraanhuren.nuOf maak gebruik van onderstaand reactieformulier.

Liever huren? Dat kan uiteraard ook, met of zonder bediening. Apers Industrial equipment is gespecialiseerd in het intern transporteren van allerlei zware producten zoals warmtepompen, boilers, elektro motoren, lift motoren, fitness apparatuur, kluizen, brandkasten, schakelkasten, regelkasten, printers, kopieermachines en airco's. Niets is te gek en voor elke uitdaging hebben wij een passende oplossing.

In samenwerking met onze lease partners is het ook mogelijk de elektrische traploper te leasen. Neem hiervoor contact met ons op voor een passende aanbieding.